DMSVault este aici!

DMSVault a fost creat pentru ușurarea substanțială a efortului și a timpului investite în administrarea documentelor create în cadrul companiei dumneavoastră.

 Despre DMSVault


Managementul documentelor reprezintă controlul documentelor unei entități fizice sau juridice pe timpul duratei de viață a acestora, incluzând modul în care aceste documente sunt create, revizuite, publicate, utilizate, păstrate sau distruse.

Un Sistem de Management al Documentelor (DMS) reprezintă un sistem computerizat (sau un set de programe de calculator) utilizat pentru a urmări și depozita documente electronice și / sau imagini ale documentelor pe suport de hârtie.

DMSVault este un sistem destinat managementului tuturor formatelor de documente electronice, din cadrul firmei dumneavoastră: fișiere editabile, fișiere tip imagine, fișiere tip audio și video. Toate acestea pot fi accesate și urmărite extrem de facil, pe întreg parcursul procesării lor. Utilizând DMSVault, se reduce substanțial efortul și timpul investite în administrarea documentelor.

 

Echipa


REEA este o agenție web interactivă cu peste 15 ani de experiență pe piețele: europeană, nord-americană, asiatică și australiană.
REEA are:
– 15 ani de experiență în dezvoltarea de produse web, aplicații mobile, web design, realizări de prototipuri pentru website-uri, schițe și concepte de joc, branding și print, servicii de marketing și vânzări online, SEO, SEM, SMM, testare & QA, administrarea sistemului.
– peste 200 de experți specializați în toate tehnologiile importante.
– o experiență de peste 2 milioane de ore în livrarea de proiecte, de la idee până în momentul lansării.

 

 

Proiecte REEA


Agenția interactivă REEA investește în startup-uri și în dezvoltarea de produse dedicate mediului de afaceri românesc. Ideile oamenilor noștri sunt valoroase. Iată câteva dintre acestea:

Platformă online dedicată restaurantelor
Platformă de usability testing
Platformă online dedicată restaurantelor